Tarieven Massage

Hoe werkt een consult?

Allereerst zal ik een intakeformulier sturen waarin vragen staan over de leefomgeving, gezondheid en gedrag van de hond. Aan de hand hiervan kan ik een beeld vormen van de situatie van de hond. Soms mag er ook niet gemasseerd worden op de hond door achterliggende ziektes en zal er eerst nader onderzoek gedaan moeten worden bij bijvoorbeeld een dierenarts.

Er zal een afspraak worden gemaakt voor een eerste consult. Bij het eerste consult zal het intakeformulier worden besproken en zal ik kennismaken met de hond.

Daarna zal een uitgebreide palpatie, observatie in stand en beweging plaatsvinden. Daarna zal er een bewust aanraken massage uitgevoerd worden. Een massage is voor een hond heel wat anders dan een knuffel. De aanrakingen zijn veel intenser waardoor dit veel meer bij een hond binnenkomt. De hond zal dit moeten verwerken. Soms kan je bij een eerste consult een gehele ontspanningsmassage geven en soms blijft het bij wat strijkingen. De hond zal dit heel goed aangeven.

De vervolgsessies zijn afhandelijk van de vraag en de behoefte. Is het een ontspanningsgerichte massage kan dit na 2 sessies en wat oefeningen voor thuis al voldoende zijn terwijl een lichaams- of gedragsgerichte massage wat meer sessie’s vereist.

Tarieven

Eerste consult   55,00

Vervolg consult  30.00

Ik kan ook een bezoek aan huis doen en dan vraag ik een reiskostenvergoeding van 0,30 cent per kilometer.

 

Vraag stellen of afspraak maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
TOP