Hondentrimmer Ingrid

Ik ben Ingrid Planken. Mijn hele leven heb ik al honden om mij heen. Vroeger hebben we altijd Herders gehad en nu hebben we een Golden Retriever, Faya. Een hele lieve hond. Dit was ook de inspiratie voor mijn logo. Een ontwerpster heeft Faya zijn hoofd nagetekend en het logo gemaakt. Voor mij zijn honden de meest eerlijke en trouwe viervoeters.

Beginnen als hondentrimmer

Toen ik ging samenwonen kwam met regelmaat de wens naar boven om een eigen trimsalon te beginnen. Steeds werd het vooruit geschoven en kwam het eigenlijk niet uit. De wens werd alleen maar groter toen ik met mijn huidige hond gevraagd werd om hem een  keer voor een hondententoonstelling op te geven. Met goede resulaten bezoek ik af en toe een tentoonstelling en maakt kennis met andere hondenrassen en mensen met dezelfde passie voor honden.

Begin 2018 heb ik de stap gemaakt en ben ik mijn droom achterna gegaan en ben ik een opleiding Hondentoiletteren bij het Huisdier Kennis Instituut gaan volgen.

Om mijn kennis up to date te houden bezoek ik hondententoonstellingen, lees ik vakbladen en neem ik deel aan workshops en bezoek vakdagen.

Zo heb ik de cursus E.H.B.O. en Jeuk en Allergie bij de hond gedaan.

 

Op 31 maart 2019 het Certificaat Jeuk en Allergie bij de hond behaald  

ehbo

Samen met mijn maatje Faya

Samen met mijn maatje Faya

Vraag stellen of afspraak maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
TOP