Puppy gratis behandeling

Een puppy zit tussen de 3 en de 12 weken in de eerste socialisatieperiode. In deze periode kunt u de pup aan alles laten wennen. De pup zal namelijk in deze leeftijd eerder nieuwsgierig zijn dan angstig. Tot 8 weken is het de taak van de fokker om de pup aan alles te laten wennen. Met 8 weken is het moment dat de pup naar de eigenaar gaat. Vanaf dan is het de taak van u om met de pup van alles te gaan ondernemen. Het is dan ook goed de pup in deze periode een keer kennis te laten maken met de trimsalon,

U kunt de pup brengen om alleen al te laten wennen aan geluiden zoals de tondeuse en de föhn. Misschien de haartje tussen de kussentjes aan de onderkant van voetjes knippen of wat haartjes voor de ogen weg te halen. Deze ervaring moet altijd erg leuk worden gevonden door de pup zodat er op latere leeftijd een rustige hond op de trimtafel staat. Dit is niet alleen fijn voor de hond maar ook voor de trimster.

Daarom biedt ik aan als de pup gewent is aan het nieuwe huis met 10 weken eens langs te komen en hem of haar met de salon kennis te laten maken. Deze service is gratis!!

 

 

 

 

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
TOP