Even voorstellen

Ik ben Ingrid Planken en heb al mijn hele leven honden om mij heen. Voor mij zijn honden de meest eerlijke en trouwe viervoeters.

Starten van een eigen trimsalon

Toen ik ging samenwonen kwam met regelmaat de wens naar boven om een eigen trimsalon te beginnen. Steeds werd het vooruit geschoven en kwam het eigenlijk niet uit. De wens werd alleen maar groter toen ik met mijn huidige hond gevraagd werd om hem een  keer voor een hondententoonstelling op te geven. Met goede resulaten bezoek  ik af en toe een tentoonstelling en maakt kennis met andere hondenrassen en mensen met dezelfde passie voor honden. 

Vakopleiding Hondentoiletteren

Begin 2018 heb ik de stap gemaakt en ben ik mijn droom gaan volgen. Ik volg een Vakopleiding Hondentoiletteren bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Een pittige opleiding waarbij minimaal  80 dagen stage, een theorie examen en een praktijkexamen behoren.  

Om mijn kennis up to date te houden bezoek ik hondententoonstellingen, lees ik vakbladen en neem ik deel aan workshops en bezoek vakdagen.

Passion for Dogs

Hondentrimsalon Passion for Dogs is een mooie ruime salon. In mijn salon komt de hond op de eerste plaats. Behandel ik de hond met veel liefde en respect. Ik neem voldoende tijd om de hond helemaal mooi te maken zodat u met een goed gevoel weer naar huis gaat.

U bent van harte welkom om te wachten in de salon met een kopje koffie of thee maar u mag natuurlijk ook de hond met een gerust hart achterlaten en weer ophalen op een afgesproken tijd.

Meer informatie over de prijzen en behandelingen vindt u verderop in de website

Samen met mijn maatje Faya

Samen met mijn maatje Faya

Vraag stellen of afspraak maken?

Uw Naam
Uw E-mail adres
Uw Telefoonnummer
Uw vraag of opdracht
TOP